Tamil Meaning of anton pavlovich chekhov
ஆண்டன் பாவ்லோவிச் செக்கோவ்
Other Tamil words related to ஆண்டன் பாவ்லோவிச் செக்கோவ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of anton pavlovich chekhov
- anton grigorevich rubinstein => ஆன்டன் கிரிகோரிவிச் ருபின்ஸ்டீன்
- anton gregor rubinstein => ஆண்டன் கிரிகர் ருபின்ஸ்டீன்
- anton chekov => அன்டன் செக்கோவ்
- anton chekhov => அன்டன் செக்கோவ்
- anton bruckner => ஆண்டன் ப்ரூக்னர்
- antoine lavoisier => ஆன்டோனி லாவோசியர்
- antoine laurent lavoisier => ஆண்டோய்ன் லாரன்ட் லாவாய்சியர்
- antoine laurent de jussieu => ஆண்டனி லாரன்ட் டி ஜுஸ்ஸியூ
- antoine henri becquerel => ஆன்டாய்ன் ஹென்றி பெக்கெரெல்
- antoine domino => அன்டாய்ன் டொமினோ
- anton pavlovich chekov => ஆன்டன் பாவ்லொவிச் செக்கோவ்
- anton rubenstein => ஆண்டன் ரூபென்ஸ்டீன்
- anton van leeuwenhoek => ஆண்டன் வான் லீவன்ஹூக்
- anton van leuwenhoek => ஆண்டன் வான் லீவன்ஹூக்
- antonin dvorak => ஆண்டோனின் டிவோராக்
- antonine wall => ஆன்டோனின் சுவர்
- antoninus => ஆன்டோனினஸ்
- antonio allegri da correggio => அண்டோனியோ அலெக்ரி டா காரெகியோ
- antonio gaudi => ஆண்டோனியோ கவுடி
- antonio gaudi i cornet => அன்டோனியோ கவுடியின் சீர்மை
Definitions and Meaning of anton pavlovich chekhov in English
anton pavlovich chekhov (n)
Russian dramatist whose plays are concerned with the difficulty of communication between people (1860-1904)
FAQs About the word anton pavlovich chekhov
ஆண்டன் பாவ்லோவிச் செக்கோவ்
Russian dramatist whose plays are concerned with the difficulty of communication between people (1860-1904)
No synonyms found.
No antonyms found.
anton grigorevich rubinstein => ஆன்டன் கிரிகோரிவிச் ருபின்ஸ்டீன், anton gregor rubinstein => ஆண்டன் கிரிகர் ருபின்ஸ்டீன், anton chekov => அன்டன் செக்கோவ், anton chekhov => அன்டன் செக்கோவ், anton bruckner => ஆண்டன் ப்ரூக்னர்,