Tamil Meaning of alpine scurvy
ஆல்பைன் ஸ்கர்வி
Other Tamil words related to ஆல்பைன் ஸ்கர்வி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of alpine scurvy
- alpine salamander => ஆல்பைன் சலமாண்டர்
- alpine mouse-ear => ஆல்பைன் மவுஸ்-காது
- alpine milk vetch => ஆல்பைன் மில்க் வெச்
- alpine lift => ஆல்பைன் லிஃப்ட்
- alpine lady fern => அல்பைன் லேடி ஃபெர்ன்
- alpine hulsea => ஆல்பைன் ஹல்ஸியா
- alpine goldenrod => ஆல்பைன் கோல்டன்ரோட்
- alpine golden chain => ஆல்பைன் கோல்டன் சங்கிலி
- alpine gold => ஆல்பைன் தங்கம்
- alpine glacier => ஆல்பைன் பனிப்பாறை
- alpine sunflower => ஆல்பைன் சூரியகாந்தி
- alpine totara => ஆல்பைன் டோடாரா
- alpine type of glacier => ஆல்பைன் வகை பனிப்பாறை
- alpine woodsia => ஆல்பைன் வுட்ஸியா
- alpinia => ஆல்பினியா
- alpinia officinalis => அல்பினியா ஆபீசினாலிஸ்
- alpinia officinarum => இஞ்சி
- alpinia purpurata => ஆல்பினியா பியூபூராட்டா
- alpinia speciosa => ஆல்பினியா ஸ்பெசியோசா
- alpinia zerumbet => மஞ்சள்
Definitions and Meaning of alpine scurvy in English
alpine scurvy (n)
a disease caused by deficiency of niacin or tryptophan (or by a defect in the metabolic conversion of tryptophan to niacin); characterized by gastrointestinal disturbances and erythema and nervous or mental disorders; may be caused by malnutrition or alcoholism or other nutritional impairments
FAQs About the word alpine scurvy
ஆல்பைன் ஸ்கர்வி
a disease caused by deficiency of niacin or tryptophan (or by a defect in the metabolic conversion of tryptophan to niacin); characterized by gastrointestinal d
No synonyms found.
No antonyms found.
alpine salamander => ஆல்பைன் சலமாண்டர், alpine mouse-ear => ஆல்பைன் மவுஸ்-காது, alpine milk vetch => ஆல்பைன் மில்க் வெச், alpine lift => ஆல்பைன் லிஃப்ட், alpine lady fern => அல்பைன் லேடி ஃபெர்ன்,