Tamil Meaning of alpine salamander
ஆல்பைன் சலமாண்டர்
Other Tamil words related to ஆல்பைன் சலமாண்டர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of alpine salamander
- alpine mouse-ear => ஆல்பைன் மவுஸ்-காது
- alpine milk vetch => ஆல்பைன் மில்க் வெச்
- alpine lift => ஆல்பைன் லிஃப்ட்
- alpine lady fern => அல்பைன் லேடி ஃபெர்ன்
- alpine hulsea => ஆல்பைன் ஹல்ஸியா
- alpine goldenrod => ஆல்பைன் கோல்டன்ரோட்
- alpine golden chain => ஆல்பைன் கோல்டன் சங்கிலி
- alpine gold => ஆல்பைன் தங்கம்
- alpine glacier => ஆல்பைன் பனிப்பாறை
- alpine fir => அல்பைன் ஃபிர்
- alpine scurvy => ஆல்பைன் ஸ்கர்வி
- alpine sunflower => ஆல்பைன் சூரியகாந்தி
- alpine totara => ஆல்பைன் டோடாரா
- alpine type of glacier => ஆல்பைன் வகை பனிப்பாறை
- alpine woodsia => ஆல்பைன் வுட்ஸியா
- alpinia => ஆல்பினியா
- alpinia officinalis => அல்பினியா ஆபீசினாலிஸ்
- alpinia officinarum => இஞ்சி
- alpinia purpurata => ஆல்பினியா பியூபூராட்டா
- alpinia speciosa => ஆல்பினியா ஸ்பெசியோசா
Definitions and Meaning of alpine salamander in English
alpine salamander (n)
ovoviviparous amphibian of the Alps
FAQs About the word alpine salamander
ஆல்பைன் சலமாண்டர்
ovoviviparous amphibian of the Alps
No synonyms found.
No antonyms found.
alpine mouse-ear => ஆல்பைன் மவுஸ்-காது, alpine milk vetch => ஆல்பைன் மில்க் வெச், alpine lift => ஆல்பைன் லிஃப்ட், alpine lady fern => அல்பைன் லேடி ஃபெர்ன், alpine hulsea => ஆல்பைன் ஹல்ஸியா,