Tamil Meaning of alpine glacier
ஆல்பைன் பனிப்பாறை
Other Tamil words related to ஆல்பைன் பனிப்பாறை
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of alpine glacier
- alpine fir => அல்பைன் ஃபிர்
- alpine enchanter's nightshade => ஆல்பைன் மந்திரவாதியின் நைட்ஷேட்
- alpine coltsfoot => ஆல்பைன் கொல்ட்ஸ்ஃபுட்
- alpine clubmoss => ஆல்பைன் கிளப்மோஸ்
- alpine clover => ஆல்பைன் க்ளோவர்
- alpine celery pine => ஆல்பைன் செலரி பைன்
- alpine besseya => அல்பைன் பெசேயா
- alpine bearberry => அல்பைன் பேர்பெர்ரி
- alpine azalea => ஆல்பைன் அசேலியா
- alpine ash => ஆல்பைன் ஆஷ்
- alpine gold => ஆல்பைன் தங்கம்
- alpine golden chain => ஆல்பைன் கோல்டன் சங்கிலி
- alpine goldenrod => ஆல்பைன் கோல்டன்ரோட்
- alpine hulsea => ஆல்பைன் ஹல்ஸியா
- alpine lady fern => அல்பைன் லேடி ஃபெர்ன்
- alpine lift => ஆல்பைன் லிஃப்ட்
- alpine milk vetch => ஆல்பைன் மில்க் வெச்
- alpine mouse-ear => ஆல்பைன் மவுஸ்-காது
- alpine salamander => ஆல்பைன் சலமாண்டர்
- alpine scurvy => ஆல்பைன் ஸ்கர்வி
Definitions and Meaning of alpine glacier in English
alpine glacier (n)
a glacier that moves down from a high valley
FAQs About the word alpine glacier
ஆல்பைன் பனிப்பாறை
a glacier that moves down from a high valley
No synonyms found.
No antonyms found.
alpine fir => அல்பைன் ஃபிர், alpine enchanter's nightshade => ஆல்பைன் மந்திரவாதியின் நைட்ஷேட், alpine coltsfoot => ஆல்பைன் கொல்ட்ஸ்ஃபுட், alpine clubmoss => ஆல்பைன் கிளப்மோஸ், alpine clover => ஆல்பைன் க்ளோவர்,