Tamil Meaning of alpine lift
ஆல்பைன் லிஃப்ட்
Other Tamil words related to ஆல்பைன் லிஃப்ட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of alpine lift
- alpine lady fern => அல்பைன் லேடி ஃபெர்ன்
- alpine hulsea => ஆல்பைன் ஹல்ஸியா
- alpine goldenrod => ஆல்பைன் கோல்டன்ரோட்
- alpine golden chain => ஆல்பைன் கோல்டன் சங்கிலி
- alpine gold => ஆல்பைன் தங்கம்
- alpine glacier => ஆல்பைன் பனிப்பாறை
- alpine fir => அல்பைன் ஃபிர்
- alpine enchanter's nightshade => ஆல்பைன் மந்திரவாதியின் நைட்ஷேட்
- alpine coltsfoot => ஆல்பைன் கொல்ட்ஸ்ஃபுட்
- alpine clubmoss => ஆல்பைன் கிளப்மோஸ்
- alpine milk vetch => ஆல்பைன் மில்க் வெச்
- alpine mouse-ear => ஆல்பைன் மவுஸ்-காது
- alpine salamander => ஆல்பைன் சலமாண்டர்
- alpine scurvy => ஆல்பைன் ஸ்கர்வி
- alpine sunflower => ஆல்பைன் சூரியகாந்தி
- alpine totara => ஆல்பைன் டோடாரா
- alpine type of glacier => ஆல்பைன் வகை பனிப்பாறை
- alpine woodsia => ஆல்பைன் வுட்ஸியா
- alpinia => ஆல்பினியா
- alpinia officinalis => அல்பினியா ஆபீசினாலிஸ்
Definitions and Meaning of alpine lift in English
alpine lift (n)
a surface lift where riders hold a bar and are pulled up the hill on their skis
FAQs About the word alpine lift
ஆல்பைன் லிஃப்ட்
a surface lift where riders hold a bar and are pulled up the hill on their skis
No synonyms found.
No antonyms found.
alpine lady fern => அல்பைன் லேடி ஃபெர்ன், alpine hulsea => ஆல்பைன் ஹல்ஸியா, alpine goldenrod => ஆல்பைன் கோல்டன்ரோட், alpine golden chain => ஆல்பைன் கோல்டன் சங்கிலி, alpine gold => ஆல்பைன் தங்கம்,