Tamil Meaning of alpine goldenrod
ஆல்பைன் கோல்டன்ரோட்
Other Tamil words related to ஆல்பைன் கோல்டன்ரோட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of alpine goldenrod
- alpine golden chain => ஆல்பைன் கோல்டன் சங்கிலி
- alpine gold => ஆல்பைன் தங்கம்
- alpine glacier => ஆல்பைன் பனிப்பாறை
- alpine fir => அல்பைன் ஃபிர்
- alpine enchanter's nightshade => ஆல்பைன் மந்திரவாதியின் நைட்ஷேட்
- alpine coltsfoot => ஆல்பைன் கொல்ட்ஸ்ஃபுட்
- alpine clubmoss => ஆல்பைன் கிளப்மோஸ்
- alpine clover => ஆல்பைன் க்ளோவர்
- alpine celery pine => ஆல்பைன் செலரி பைன்
- alpine besseya => அல்பைன் பெசேயா
- alpine hulsea => ஆல்பைன் ஹல்ஸியா
- alpine lady fern => அல்பைன் லேடி ஃபெர்ன்
- alpine lift => ஆல்பைன் லிஃப்ட்
- alpine milk vetch => ஆல்பைன் மில்க் வெச்
- alpine mouse-ear => ஆல்பைன் மவுஸ்-காது
- alpine salamander => ஆல்பைன் சலமாண்டர்
- alpine scurvy => ஆல்பைன் ஸ்கர்வி
- alpine sunflower => ஆல்பைன் சூரியகாந்தி
- alpine totara => ஆல்பைன் டோடாரா
- alpine type of glacier => ஆல்பைன் வகை பனிப்பாறை
Definitions and Meaning of alpine goldenrod in English
alpine goldenrod (n)
goldenrod similar to narrow goldenrod but having bristly hairs on edges of leaf stalks; mountainous regions of western America
FAQs About the word alpine goldenrod
ஆல்பைன் கோல்டன்ரோட்
goldenrod similar to narrow goldenrod but having bristly hairs on edges of leaf stalks; mountainous regions of western America
No synonyms found.
No antonyms found.
alpine golden chain => ஆல்பைன் கோல்டன் சங்கிலி, alpine gold => ஆல்பைன் தங்கம், alpine glacier => ஆல்பைன் பனிப்பாறை, alpine fir => அல்பைன் ஃபிர், alpine enchanter's nightshade => ஆல்பைன் மந்திரவாதியின் நைட்ஷேட்,