Gujarati Meaning of alpine salamander
આલ્પાઇન સેલેમેન્ડર
Other Gujarati words related to આલ્પાઇન સેલેમેન્ડર
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of alpine salamander
- alpine mouse-ear => આલ્પાઇન માઉસ-ઇયર
- alpine milk vetch => એલ્પાઇન મિલ્ક વેચ
- alpine lift => આલ્પાઇન લિફ્ટ
- alpine lady fern => અલ્પાઈન લેડી ફર્ન
- alpine hulsea => એલ્પાઇન હુલસીઆ
- alpine goldenrod => એલ્પાઇન ગોલ્ડનરોડ
- alpine golden chain => એલ્પાઇન ગોલ્ડન ચેઇન
- alpine gold => એલ્પાઇન સોનું
- alpine glacier => એલ્પાઈન ગ્લેશિયર
- alpine fir => ऍल्पाइन फर
- alpine scurvy => આલ્પાઇન સ્કર્વી
- alpine sunflower => એલપાઇન સૂર્યમુખી
- alpine totara => અલ્પાઇન તોતારા
- alpine type of glacier => આલ્પાઇન પ્રકારના ગ્લેશિયર
- alpine woodsia => એલ્પાઈન વૂડસિયા
- alpinia => આલ્પિનિયા
- alpinia officinalis => અલ્પિનિયા ઓફિસિનાલિસ
- alpinia officinarum => અદરક
- alpinia purpurata => અલ્પીનિયા પ્યુરપુરાતા
- alpinia speciosa => અલ્પિનિયા સ્પેસિઓસા
Definitions and Meaning of alpine salamander in English
alpine salamander (n)
ovoviviparous amphibian of the Alps
FAQs About the word alpine salamander
આલ્પાઇન સેલેમેન્ડર
ovoviviparous amphibian of the Alps
No synonyms found.
No antonyms found.
alpine mouse-ear => આલ્પાઇન માઉસ-ઇયર, alpine milk vetch => એલ્પાઇન મિલ્ક વેચ, alpine lift => આલ્પાઇન લિફ્ટ, alpine lady fern => અલ્પાઈન લેડી ફર્ન, alpine hulsea => એલ્પાઇન હુલસીઆ,