Tamil Meaning of aleksandr feodorovich kerensky
அலெக்சாண்டர் ஃபியோடோரோவிச் கெரென்ஸ்கி
Other Tamil words related to அலெக்சாண்டர் ஃபியோடோரோவிச் கெரென்ஸ்கி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of aleksandr feodorovich kerensky
- aleksandr i. solzhenitsyn => அலெக்சாண்டர் ஐ. சோல்жеனிட்சின்
- aleksandr mikjailovich prokhorov => அலெக்ஸாண்டர் மிகாய்லோவிச் புரோகோரோவ்
- aleksandr nikolayevich scriabin => அலெக்சாண்டர் நிக்கோலயேவிச் ஸ்க்ரியாபின்
- aleksandr pavlovich => அலெக்சாண்டர் பாவ்லோவிச்
- aleksandr porfirevich borodin => அலெக்சாண்டர் போர்ஃபிரியேவிச் போரோடின்
- aleksandr prokhorov => அலெக்சாண்டர் ப்ரோகோரோவ்
- aleksandr scriabin => அலெக்சாண்டர் ஸ்க்ரியாபின்
- aleksandr sergeyevich pushkin => அலெக்சாண்டர் செர்கீவிச் புஷ்கின்
- aleksandr solzhenitsyn => அலெக்சாண்டர் சொல்झेனிட்ஸின்
- aleksey maksimovich peshkov => அலெக்ஸி மாக்சிமோவிச் பெஷ்கோவ்
Definitions and Meaning of aleksandr feodorovich kerensky in English
aleksandr feodorovich kerensky (n)
Russian revolutionary who was head of state after Nicholas II abdicated but was overthrown by the Bolsheviks (1881-1970)
FAQs About the word aleksandr feodorovich kerensky
அலெக்சாண்டர் ஃபியோடோரோவிச் கெரென்ஸ்கி
Russian revolutionary who was head of state after Nicholas II abdicated but was overthrown by the Bolsheviks (1881-1970)
No synonyms found.
No antonyms found.
aleksandr borodin => அலெக்சாண்டர் போரோடின், aleksandr aleksandrovich blok => அலெக்சாண்டர் அலெக்ஸாண்ட்ரோவிச் பிளாக், ale-knight => எல்-நைட், alehouse => தெரு, alehoof => அலேஹூஃப்,