Tamil Meaning of aleksandr aleksandrovich blok
அலெக்சாண்டர் அலெக்ஸாண்ட்ரோவிச் பிளாக்
Other Tamil words related to அலெக்சாண்டர் அலெக்ஸாண்ட்ரோவிச் பிளாக்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of aleksandr aleksandrovich blok
- aleksandr borodin => அலெக்சாண்டர் போரோடின்
- aleksandr feodorovich kerensky => அலெக்சாண்டர் ஃபியோடோரோவிச் கெரென்ஸ்கி
- aleksandr i. solzhenitsyn => அலெக்சாண்டர் ஐ. சோல்жеனிட்சின்
- aleksandr mikjailovich prokhorov => அலெக்ஸாண்டர் மிகாய்லோவிச் புரோகோரோவ்
- aleksandr nikolayevich scriabin => அலெக்சாண்டர் நிக்கோலயேவிச் ஸ்க்ரியாபின்
- aleksandr pavlovich => அலெக்சாண்டர் பாவ்லோவிச்
- aleksandr porfirevich borodin => அலெக்சாண்டர் போர்ஃபிரியேவிச் போரோடின்
- aleksandr prokhorov => அலெக்சாண்டர் ப்ரோகோரோவ்
- aleksandr scriabin => அலெக்சாண்டர் ஸ்க்ரியாபின்
- aleksandr sergeyevich pushkin => அலெக்சாண்டர் செர்கீவிச் புஷ்கின்
Definitions and Meaning of aleksandr aleksandrovich blok in English
aleksandr aleksandrovich blok (n)
Russian poet (1880-1921)
FAQs About the word aleksandr aleksandrovich blok
அலெக்சாண்டர் அலெக்ஸாண்ட்ரோவிச் பிளாக்
Russian poet (1880-1921)
No synonyms found.
No antonyms found.
ale-knight => எல்-நைட், alehouse => தெரு, alehoof => அலேஹூஃப், alegge => கள், aleger => அலேகர்,