Tamil Meaning of alehouse
தெரு
Other Tamil words related to தெரு
Nearest Words of alehouse
- ale-knight => எல்-நைட்
- aleksandr aleksandrovich blok => அலெக்சாண்டர் அலெக்ஸாண்ட்ரோவிச் பிளாக்
- aleksandr borodin => அலெக்சாண்டர் போரோடின்
- aleksandr feodorovich kerensky => அலெக்சாண்டர் ஃபியோடோரோவிச் கெரென்ஸ்கி
- aleksandr i. solzhenitsyn => அலெக்சாண்டர் ஐ. சோல்жеனிட்சின்
- aleksandr mikjailovich prokhorov => அலெக்ஸாண்டர் மிகாய்லோவிச் புரோகோரோவ்
- aleksandr nikolayevich scriabin => அலெக்சாண்டர் நிக்கோலயேவிச் ஸ்க்ரியாபின்
- aleksandr pavlovich => அலெக்சாண்டர் பாவ்லோவிச்
- aleksandr porfirevich borodin => அலெக்சாண்டர் போர்ஃபிரியேவிச் போரோடின்
- aleksandr prokhorov => அலெக்சாண்டர் ப்ரோகோரோவ்
Definitions and Meaning of alehouse in English
alehouse (n)
a tavern where ale is sold
alehouse (n.)
A house where ale is retailed; hence, a tippling house.
FAQs About the word alehouse
தெரு
a tavern where ale is soldA house where ale is retailed; hence, a tippling house.
பீப்பாய்ஹவுஸ்,பார்,பிஸ்ட்ரோ,ப்ரூபப்,கபரே,காபி கடை,காபி,டைவ்,பொருத்துதல்,நைட்க்ளப்
No antonyms found.
alehoof => அலேஹூஃப், alegge => கள், aleger => அலேகர், alegar => கோருதல்., alee => அலி,