Tamil Meaning of ale-knight
எல்-நைட்
Other Tamil words related to எல்-நைட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of ale-knight
- aleksandr aleksandrovich blok => அலெக்சாண்டர் அலெக்ஸாண்ட்ரோவிச் பிளாக்
- aleksandr borodin => அலெக்சாண்டர் போரோடின்
- aleksandr feodorovich kerensky => அலெக்சாண்டர் ஃபியோடோரோவிச் கெரென்ஸ்கி
- aleksandr i. solzhenitsyn => அலெக்சாண்டர் ஐ. சோல்жеனிட்சின்
- aleksandr mikjailovich prokhorov => அலெக்ஸாண்டர் மிகாய்லோவிச் புரோகோரோவ்
- aleksandr nikolayevich scriabin => அலெக்சாண்டர் நிக்கோலயேவிச் ஸ்க்ரியாபின்
- aleksandr pavlovich => அலெக்சாண்டர் பாவ்லோவிச்
- aleksandr porfirevich borodin => அலெக்சாண்டர் போர்ஃபிரியேவிச் போரோடின்
- aleksandr prokhorov => அலெக்சாண்டர் ப்ரோகோரோவ்
- aleksandr scriabin => அலெக்சாண்டர் ஸ்க்ரியாபின்
Definitions and Meaning of ale-knight in English
ale-knight (n.)
A pot companion.
FAQs About the word ale-knight
எல்-நைட்
A pot companion.
No synonyms found.
No antonyms found.
alehouse => தெரு, alehoof => அலேஹூஃப், alegge => கள், aleger => அலேகர், alegar => கோருதல்.,