Tamil Meaning of aleksey maksimovich peshkov
அலெக்ஸி மாக்சிமோவிச் பெஷ்கோவ்
Other Tamil words related to அலெக்ஸி மாக்சிமோவிச் பெஷ்கோவ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of aleksey maksimovich peshkov
- aleksandr solzhenitsyn => அலெக்சாண்டர் சொல்झेனிட்ஸின்
- aleksandr sergeyevich pushkin => அலெக்சாண்டர் செர்கீவிச் புஷ்கின்
- aleksandr scriabin => அலெக்சாண்டர் ஸ்க்ரியாபின்
- aleksandr prokhorov => அலெக்சாண்டர் ப்ரோகோரோவ்
- aleksandr porfirevich borodin => அலெக்சாண்டர் போர்ஃபிரியேவிச் போரோடின்
- aleksandr pavlovich => அலெக்சாண்டர் பாவ்லோவிச்
- aleksandr nikolayevich scriabin => அலெக்சாண்டர் நிக்கோலயேவிச் ஸ்க்ரியாபின்
- aleksandr mikjailovich prokhorov => அலெக்ஸாண்டர் மிகாய்லோவிச் புரோகோரோவ்
- aleksandr i. solzhenitsyn => அலெக்சாண்டர் ஐ. சோல்жеனிட்சின்
- aleksandr feodorovich kerensky => அலெக்சாண்டர் ஃபியோடோரோவிச் கெரென்ஸ்கி
Definitions and Meaning of aleksey maksimovich peshkov in English
aleksey maksimovich peshkov (n)
Russian writer of plays and novels and short stories; noted for his depiction of social outcasts
FAQs About the word aleksey maksimovich peshkov
அலெக்ஸி மாக்சிமோவிச் பெஷ்கோவ்
Russian writer of plays and novels and short stories; noted for his depiction of social outcasts
No synonyms found.
No antonyms found.
aleksandr solzhenitsyn => அலெக்சாண்டர் சொல்झेனிட்ஸின், aleksandr sergeyevich pushkin => அலெக்சாண்டர் செர்கீவிச் புஷ்கின், aleksandr scriabin => அலெக்சாண்டர் ஸ்க்ரியாபின், aleksandr prokhorov => அலெக்சாண்டர் ப்ரோகோரோவ், aleksandr porfirevich borodin => அலெக்சாண்டர் போர்ஃபிரியேவிச் போரோடின்,