Tamil Meaning of alemannic
அலெமானிக்
Other Tamil words related to அலெமானிக்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of alemannic
- alem => ஆலம்
- aleksey maximovich peshkov => அலெக்சி மாக்சிமோவிச் பெஷ்கோவ்
- aleksey maksimovich peshkov => அலெக்ஸி மாக்சிமோவிச் பெஷ்கோவ்
- aleksandr solzhenitsyn => அலெக்சாண்டர் சொல்झेனிட்ஸின்
- aleksandr sergeyevich pushkin => அலெக்சாண்டர் செர்கீவிச் புஷ்கின்
- aleksandr scriabin => அலெக்சாண்டர் ஸ்க்ரியாபின்
- aleksandr prokhorov => அலெக்சாண்டர் ப்ரோகோரோவ்
- aleksandr porfirevich borodin => அலெக்சாண்டர் போர்ஃபிரியேவிச் போரோடின்
- aleksandr pavlovich => அலெக்சாண்டர் பாவ்லோவிச்
- aleksandr nikolayevich scriabin => அலெக்சாண்டர் நிக்கோலயேவிச் ஸ்க்ரியாபின்
Definitions and Meaning of alemannic in English
alemannic (a.)
Belonging to the Alemanni, a confederacy of warlike German tribes.
alemannic (n.)
The language of the Alemanni.
FAQs About the word alemannic
அலெமானிக்
Belonging to the Alemanni, a confederacy of warlike German tribes., The language of the Alemanni.
No synonyms found.
No antonyms found.
alem => ஆலம், aleksey maximovich peshkov => அலெக்சி மாக்சிமோவிச் பெஷ்கோவ், aleksey maksimovich peshkov => அலெக்ஸி மாக்சிமோவிச் பெஷ்கோவ், aleksandr solzhenitsyn => அலெக்சாண்டர் சொல்झेனிட்ஸின், aleksandr sergeyevich pushkin => அலெக்சாண்டர் செர்கீவிச் புஷ்கின்,