Tamil Meaning of alem
ஆலம்
Other Tamil words related to ஆலம்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of alem
- aleksey maximovich peshkov => அலெக்சி மாக்சிமோவிச் பெஷ்கோவ்
- aleksey maksimovich peshkov => அலெக்ஸி மாக்சிமோவிச் பெஷ்கோவ்
- aleksandr solzhenitsyn => அலெக்சாண்டர் சொல்झेனிட்ஸின்
- aleksandr sergeyevich pushkin => அலெக்சாண்டர் செர்கீவிச் புஷ்கின்
- aleksandr scriabin => அலெக்சாண்டர் ஸ்க்ரியாபின்
- aleksandr prokhorov => அலெக்சாண்டர் ப்ரோகோரோவ்
- aleksandr porfirevich borodin => அலெக்சாண்டர் போர்ஃபிரியேவிச் போரோடின்
- aleksandr pavlovich => அலெக்சாண்டர் பாவ்லோவிச்
- aleksandr nikolayevich scriabin => அலெக்சாண்டர் நிக்கோலயேவிச் ஸ்க்ரியாபின்
- aleksandr mikjailovich prokhorov => அலெக்ஸாண்டர் மிகாய்லோவிச் புரோகோரோவ்
Definitions and Meaning of alem in English
alem (n.)
The imperial standard of the Turkish Empire.
FAQs About the word alem
ஆலம்
The imperial standard of the Turkish Empire.
No synonyms found.
No antonyms found.
aleksey maximovich peshkov => அலெக்சி மாக்சிமோவிச் பெஷ்கோவ், aleksey maksimovich peshkov => அலெக்ஸி மாக்சிமோவிச் பெஷ்கோவ், aleksandr solzhenitsyn => அலெக்சாண்டர் சொல்झेனிட்ஸின், aleksandr sergeyevich pushkin => அலெக்சாண்டர் செர்கீவிச் புஷ்கின், aleksandr scriabin => அலெக்சாண்டர் ஸ்க்ரியாபின்,