Tamil Meaning of wilhelm reich
வில்ஹெல்ம் ரீச்
Other Tamil words related to வில்ஹெல்ம் ரீச்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of wilhelm reich
- wilhelm ostwald => வில்ஹெல்ம் ஓஸ்ட்வால்ட்
- wilhelm konrad rontgen => வில்ஹெல்ம் கானர்டு ரோன்ட்ஜென்
- wilhelm konrad roentgen => வில்ஹெம் கோன்ராட் ரான்ட்ஜென்
- wilhelm ii => வில்ஹெல்ம் II
- wilhelm grimm => வில்ஹேம் கிரிம்
- wilhelm eduard weber => வில்ஹெல்ம் எடுவர்ட் வெபர்
- wilhelm apollinaris de kostrowitzki => வில்ஹெல்ம் அப்பொல்லினேரஸ் டி கோஸ்ட்ரோவிஸ்கி
- wilfulness => விருப்பம்
- wilfully => திட்டமிட்டு
- wilful => திட்டமிட்டு
- wilhelm richard wagner => வில்ஹெம் ரிச்சர்ட் வாகனர்
- wilhelm von opel => வில்ஹெல்ம் வான் ஓபெல்
- wiliness => தந்திரம்
- wilk => வில்க்
- wilkes => வில்கெஸ்
- wilkes land => வில்கேஸ் நிலம்
- wilkie collins => வில்க்கி காலின்ஸ்
- wilkins => வில் கிஸ்
- wilkins micawber => வில்கின்ஸ் மிக்காவ்பர்
- wilkinson => வில்கின்சன்
Definitions and Meaning of wilhelm reich in English
wilhelm reich (n)
Austrian born psychoanalyst who lived in the United States; advocated sexual freedom and believed that cosmic energy could be concentrated in a human being (1897-1957)
FAQs About the word wilhelm reich
வில்ஹெல்ம் ரீச்
Austrian born psychoanalyst who lived in the United States; advocated sexual freedom and believed that cosmic energy could be concentrated in a human being (189
No synonyms found.
No antonyms found.
wilhelm ostwald => வில்ஹெல்ம் ஓஸ்ட்வால்ட், wilhelm konrad rontgen => வில்ஹெல்ம் கானர்டு ரோன்ட்ஜென், wilhelm konrad roentgen => வில்ஹெம் கோன்ராட் ரான்ட்ஜென், wilhelm ii => வில்ஹெல்ம் II, wilhelm grimm => வில்ஹேம் கிரிம்,