Tamil Meaning of wilhelm eduard weber
வில்ஹெல்ம் எடுவர்ட் வெபர்
Other Tamil words related to வில்ஹெல்ம் எடுவர்ட் வெபர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of wilhelm eduard weber
- wilhelm apollinaris de kostrowitzki => வில்ஹெல்ம் அப்பொல்லினேரஸ் டி கோஸ்ட்ரோவிஸ்கி
- wilfulness => விருப்பம்
- wilfully => திட்டமிட்டு
- wilful => திட்டமிட்டு
- wilfley table => வில்ஃப்லே டேபிள்
- wiley post => வில்லி போஸ்ட்
- wileful => திட்டமிட்டு
- wildwood => வனாந்திரம்
- wildness => காட்டுத்தனம்
- wildly => வெகுவாக
- wilhelm grimm => வில்ஹேம் கிரிம்
- wilhelm ii => வில்ஹெல்ம் II
- wilhelm konrad roentgen => வில்ஹெம் கோன்ராட் ரான்ட்ஜென்
- wilhelm konrad rontgen => வில்ஹெல்ம் கானர்டு ரோன்ட்ஜென்
- wilhelm ostwald => வில்ஹெல்ம் ஓஸ்ட்வால்ட்
- wilhelm reich => வில்ஹெல்ம் ரீச்
- wilhelm richard wagner => வில்ஹெம் ரிச்சர்ட் வாகனர்
- wilhelm von opel => வில்ஹெல்ம் வான் ஓபெல்
- wiliness => தந்திரம்
- wilk => வில்க்
Definitions and Meaning of wilhelm eduard weber in English
wilhelm eduard weber (n)
German physicist and brother of E. H. Weber; noted for his studies of terrestrial magnetism (1804-1891)
FAQs About the word wilhelm eduard weber
வில்ஹெல்ம் எடுவர்ட் வெபர்
German physicist and brother of E. H. Weber; noted for his studies of terrestrial magnetism (1804-1891)
No synonyms found.
No antonyms found.
wilhelm apollinaris de kostrowitzki => வில்ஹெல்ம் அப்பொல்லினேரஸ் டி கோஸ்ட்ரோவிஸ்கி, wilfulness => விருப்பம், wilfully => திட்டமிட்டு, wilful => திட்டமிட்டு, wilfley table => வில்ஃப்லே டேபிள்,