Tamil Meaning of wilfulness
விருப்பம்
Other Tamil words related to விருப்பம்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of wilfulness
- wilhelm apollinaris de kostrowitzki => வில்ஹெல்ம் அப்பொல்லினேரஸ் டி கோஸ்ட்ரோவிஸ்கி
- wilhelm eduard weber => வில்ஹெல்ம் எடுவர்ட் வெபர்
- wilhelm grimm => வில்ஹேம் கிரிம்
- wilhelm ii => வில்ஹெல்ம் II
- wilhelm konrad roentgen => வில்ஹெம் கோன்ராட் ரான்ட்ஜென்
- wilhelm konrad rontgen => வில்ஹெல்ம் கானர்டு ரோன்ட்ஜென்
- wilhelm ostwald => வில்ஹெல்ம் ஓஸ்ட்வால்ட்
- wilhelm reich => வில்ஹெல்ம் ரீச்
- wilhelm richard wagner => வில்ஹெம் ரிச்சர்ட் வாகனர்
- wilhelm von opel => வில்ஹெல்ம் வான் ஓபெல்
Definitions and Meaning of wilfulness in English
wilfulness (n)
the trait of being prone to disobedience and lack of discipline
wilfulness (n.)
See Willful, Willfully, and Willfulness.
FAQs About the word wilfulness
விருப்பம்
the trait of being prone to disobedience and lack of disciplineSee Willful, Willfully, and Willfulness.
No synonyms found.
No antonyms found.
wilfully => திட்டமிட்டு, wilful => திட்டமிட்டு, wilfley table => வில்ஃப்லே டேபிள், wiley post => வில்லி போஸ்ட், wileful => திட்டமிட்டு,