Tamil Meaning of wilhelm ii
வில்ஹெல்ம் II
Other Tamil words related to வில்ஹெல்ம் II
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of wilhelm ii
- wilhelm grimm => வில்ஹேம் கிரிம்
- wilhelm eduard weber => வில்ஹெல்ம் எடுவர்ட் வெபர்
- wilhelm apollinaris de kostrowitzki => வில்ஹெல்ம் அப்பொல்லினேரஸ் டி கோஸ்ட்ரோவிஸ்கி
- wilfulness => விருப்பம்
- wilfully => திட்டமிட்டு
- wilful => திட்டமிட்டு
- wilfley table => வில்ஃப்லே டேபிள்
- wiley post => வில்லி போஸ்ட்
- wileful => திட்டமிட்டு
- wildwood => வனாந்திரம்
- wilhelm konrad roentgen => வில்ஹெம் கோன்ராட் ரான்ட்ஜென்
- wilhelm konrad rontgen => வில்ஹெல்ம் கானர்டு ரோன்ட்ஜென்
- wilhelm ostwald => வில்ஹெல்ம் ஓஸ்ட்வால்ட்
- wilhelm reich => வில்ஹெல்ம் ரீச்
- wilhelm richard wagner => வில்ஹெம் ரிச்சர்ட் வாகனர்
- wilhelm von opel => வில்ஹெல்ம் வான் ஓபெல்
- wiliness => தந்திரம்
- wilk => வில்க்
- wilkes => வில்கெஸ்
- wilkes land => வில்கேஸ் நிலம்
Definitions and Meaning of wilhelm ii in English
wilhelm ii (n)
grandson of Queen Victoria and Kaiser of Germany from 1888 to 1918; he was vilified as causing World War I (1859-1941)
FAQs About the word wilhelm ii
வில்ஹெல்ம் II
grandson of Queen Victoria and Kaiser of Germany from 1888 to 1918; he was vilified as causing World War I (1859-1941)
No synonyms found.
No antonyms found.
wilhelm grimm => வில்ஹேம் கிரிம், wilhelm eduard weber => வில்ஹெல்ம் எடுவர்ட் வெபர், wilhelm apollinaris de kostrowitzki => வில்ஹெல்ம் அப்பொல்லினேரஸ் டி கோஸ்ட்ரோவிஸ்கி, wilfulness => விருப்பம், wilfully => திட்டமிட்டு,