Tamil Meaning of wilfully
திட்டமிட்டு
Other Tamil words related to திட்டமிட்டு
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of wilfully
- wilfulness => விருப்பம்
- wilhelm apollinaris de kostrowitzki => வில்ஹெல்ம் அப்பொல்லினேரஸ் டி கோஸ்ட்ரோவிஸ்கி
- wilhelm eduard weber => வில்ஹெல்ம் எடுவர்ட் வெபர்
- wilhelm grimm => வில்ஹேம் கிரிம்
- wilhelm ii => வில்ஹெல்ம் II
- wilhelm konrad roentgen => வில்ஹெம் கோன்ராட் ரான்ட்ஜென்
- wilhelm konrad rontgen => வில்ஹெல்ம் கானர்டு ரோன்ட்ஜென்
- wilhelm ostwald => வில்ஹெல்ம் ஓஸ்ட்வால்ட்
- wilhelm reich => வில்ஹெல்ம் ரீச்
- wilhelm richard wagner => வில்ஹெம் ரிச்சர்ட் வாகனர்
Definitions and Meaning of wilfully in English
wilfully (r)
in a willful manner
wilfully (n.)
Alt. of Wilfulness
FAQs About the word wilfully
திட்டமிட்டு
in a willful mannerAlt. of Wilfulness
No synonyms found.
No antonyms found.
wilful => திட்டமிட்டு, wilfley table => வில்ஃப்லே டேபிள், wiley post => வில்லி போஸ்ட், wileful => திட்டமிட்டு, wildwood => வனாந்திரம்,