Tamil Meaning of walty
வால்ட்டி
Other Tamil words related to வால்ட்டி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of walty
- waltron => வால்ட்ரான்
- walton => வால்டான்
- walther richard rudolf hess => வால்டர் ரிச்சர்டு ரூடால்ப் ஹெஸ்
- walther hermann nernst => வால்டர் ஹெர்மன் நெர்னஸ்ட்
- walter william skeat => வால்டர் வில்லியம் ஸ்கீட்
- walter scott => வால்டர் ஸ்காட்
- walter rudolf hess => வால்டர் ருடால்ஃப் ஹெஸ்
- walter reed => வால்டர் ரீட்
- walter raleigh => வால்டர் ரேலே
- walter ralegh => வால்டர் ராலே
Definitions and Meaning of walty in English
walty (a.)
Liable to roll over; crank; as, a walty ship.
FAQs About the word walty
வால்ட்டி
Liable to roll over; crank; as, a walty ship.
No synonyms found.
No antonyms found.
waltron => வால்ட்ரான், walton => வால்டான், walther richard rudolf hess => வால்டர் ரிச்சர்டு ரூடால்ப் ஹெஸ், walther hermann nernst => வால்டர் ஹெர்மன் நெர்னஸ்ட், walter william skeat => வால்டர் வில்லியம் ஸ்கீட்,