Tamil Meaning of walter rudolf hess
வால்டர் ருடால்ஃப் ஹெஸ்
Other Tamil words related to வால்டர் ருடால்ஃப் ஹெஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of walter rudolf hess
- walter reed => வால்டர் ரீட்
- walter raleigh => வால்டர் ரேலே
- walter ralegh => வால்டர் ராலே
- walter piston => வால்டர் பிஸ்டன்
- walter mitty => வால்டர் மிட்டி
- walter lippmann => வால்டர் லிப்மன்
- walter john de la mare => வால்டர் ஜான் டே லா மர்
- walter hess => வால்டர் ஹெஸ்
- walter gropius => வால்டர் குரோபியஸ்
- walter elias disney => வால்டர் எலியாஸ் டிஸ்னி
- walter scott => வால்டர் ஸ்காட்
- walter william skeat => வால்டர் வில்லியம் ஸ்கீட்
- walther hermann nernst => வால்டர் ஹெர்மன் நெர்னஸ்ட்
- walther richard rudolf hess => வால்டர் ரிச்சர்டு ரூடால்ப் ஹெஸ்
- walton => வால்டான்
- waltron => வால்ட்ரான்
- walty => வால்ட்டி
- waltz => வால்ட்ஸ்
- waltz around => சுற்றித் திரிதல்
- waltzed => வால்ட்ஸ் ஆடினார்
Definitions and Meaning of walter rudolf hess in English
walter rudolf hess (n)
Swiss physiologist noted for studies of the brain (1881-1973)
FAQs About the word walter rudolf hess
வால்டர் ருடால்ஃப் ஹெஸ்
Swiss physiologist noted for studies of the brain (1881-1973)
No synonyms found.
No antonyms found.
walter reed => வால்டர் ரீட், walter raleigh => வால்டர் ரேலே, walter ralegh => வால்டர் ராலே, walter piston => வால்டர் பிஸ்டன், walter mitty => வால்டர் மிட்டி,