Tamil Meaning of walter hess
வால்டர் ஹெஸ்
Other Tamil words related to வால்டர் ஹெஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of walter hess
- walter gropius => வால்டர் குரோபியஸ்
- walter elias disney => வால்டர் எலியாஸ் டிஸ்னி
- walter de la mare => வால்டர் டி லே மரே
- walter => வால்டர்
- walt whitman bridge => வால்ட் விட்மன் பாலம்
- walt whitman => வால்ட் விட்மன்
- walt disney world => வால்ட் டிஸ்னி வேர்ல்ட்
- walt disney => வால்ட் டிஸ்னி
- walrus mustache => வால்ரஸ் மீசை
- walrus moustache => வால்ரஸ் மீசை
- walter john de la mare => வால்டர் ஜான் டே லா மர்
- walter lippmann => வால்டர் லிப்மன்
- walter mitty => வால்டர் மிட்டி
- walter piston => வால்டர் பிஸ்டன்
- walter ralegh => வால்டர் ராலே
- walter raleigh => வால்டர் ரேலே
- walter reed => வால்டர் ரீட்
- walter rudolf hess => வால்டர் ருடால்ஃப் ஹெஸ்
- walter scott => வால்டர் ஸ்காட்
- walter william skeat => வால்டர் வில்லியம் ஸ்கீட்
Definitions and Meaning of walter hess in English
walter hess (n)
Swiss physiologist noted for studies of the brain (1881-1973)
FAQs About the word walter hess
வால்டர் ஹெஸ்
Swiss physiologist noted for studies of the brain (1881-1973)
No synonyms found.
No antonyms found.
walter gropius => வால்டர் குரோபியஸ், walter elias disney => வால்டர் எலியாஸ் டிஸ்னி, walter de la mare => வால்டர் டி லே மரே, walter => வால்டர், walt whitman bridge => வால்ட் விட்மன் பாலம்,