Tamil Meaning of walter gropius
வால்டர் குரோபியஸ்
Other Tamil words related to வால்டர் குரோபியஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of walter gropius
- walter elias disney => வால்டர் எலியாஸ் டிஸ்னி
- walter de la mare => வால்டர் டி லே மரே
- walter => வால்டர்
- walt whitman bridge => வால்ட் விட்மன் பாலம்
- walt whitman => வால்ட் விட்மன்
- walt disney world => வால்ட் டிஸ்னி வேர்ல்ட்
- walt disney => வால்ட் டிஸ்னி
- walrus mustache => வால்ரஸ் மீசை
- walrus moustache => வால்ரஸ் மீசை
- walrus => வால்ரஸ்
- walter hess => வால்டர் ஹெஸ்
- walter john de la mare => வால்டர் ஜான் டே லா மர்
- walter lippmann => வால்டர் லிப்மன்
- walter mitty => வால்டர் மிட்டி
- walter piston => வால்டர் பிஸ்டன்
- walter ralegh => வால்டர் ராலே
- walter raleigh => வால்டர் ரேலே
- walter reed => வால்டர் ரீட்
- walter rudolf hess => வால்டர் ருடால்ஃப் ஹெஸ்
- walter scott => வால்டர் ஸ்காட்
Definitions and Meaning of walter gropius in English
walter gropius (n)
United States architect (born in Germany) and founder of the Bauhaus school (1883-1969)
FAQs About the word walter gropius
வால்டர் குரோபியஸ்
United States architect (born in Germany) and founder of the Bauhaus school (1883-1969)
No synonyms found.
No antonyms found.
walter elias disney => வால்டர் எலியாஸ் டிஸ்னி, walter de la mare => வால்டர் டி லே மரே, walter => வால்டர், walt whitman bridge => வால்ட் விட்மன் பாலம், walt whitman => வால்ட் விட்மன்,