Tamil Meaning of walter
வால்டர்
Other Tamil words related to வால்டர்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of walter
- walt whitman bridge => வால்ட் விட்மன் பாலம்
- walt whitman => வால்ட் விட்மன்
- walt disney world => வால்ட் டிஸ்னி வேர்ல்ட்
- walt disney => வால்ட் டிஸ்னி
- walrus mustache => வால்ரஸ் மீசை
- walrus moustache => வால்ரஸ் மீசை
- walrus => வால்ரஸ்
- walpurgis night => வால்பர்கிஸ் இரவு
- walpole => வால்போல்
- walnut tree => அக்ரூட் மரம்
- walter de la mare => வால்டர் டி லே மரே
- walter elias disney => வால்டர் எலியாஸ் டிஸ்னி
- walter gropius => வால்டர் குரோபியஸ்
- walter hess => வால்டர் ஹெஸ்
- walter john de la mare => வால்டர் ஜான் டே லா மர்
- walter lippmann => வால்டர் லிப்மன்
- walter mitty => வால்டர் மிட்டி
- walter piston => வால்டர் பிஸ்டன்
- walter ralegh => வால்டர் ராலே
- walter raleigh => வால்டர் ரேலே
Definitions and Meaning of walter in English
walter (n)
German conductor (1876-1962)
walter (v. i.)
To roll or wallow; to welter.
FAQs About the word walter
வால்டர்
German conductor (1876-1962)To roll or wallow; to welter.
No synonyms found.
No antonyms found.
walt whitman bridge => வால்ட் விட்மன் பாலம், walt whitman => வால்ட் விட்மன், walt disney world => வால்ட் டிஸ்னி வேர்ல்ட், walt disney => வால்ட் டிஸ்னி, walrus mustache => வால்ரஸ் மீசை,