Tamil Meaning of walrus moustache
வால்ரஸ் மீசை
Other Tamil words related to வால்ரஸ் மீசை
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of walrus moustache
- walrus mustache => வால்ரஸ் மீசை
- walt disney => வால்ட் டிஸ்னி
- walt disney world => வால்ட் டிஸ்னி வேர்ல்ட்
- walt whitman => வால்ட் விட்மன்
- walt whitman bridge => வால்ட் விட்மன் பாலம்
- walter => வால்டர்
- walter de la mare => வால்டர் டி லே மரே
- walter elias disney => வால்டர் எலியாஸ் டிஸ்னி
- walter gropius => வால்டர் குரோபியஸ்
- walter hess => வால்டர் ஹெஸ்
Definitions and Meaning of walrus moustache in English
walrus moustache (n)
a bushy droopy mustache
FAQs About the word walrus moustache
வால்ரஸ் மீசை
a bushy droopy mustache
No synonyms found.
No antonyms found.
walrus => வால்ரஸ், walpurgis night => வால்பர்கிஸ் இரவு, walpole => வால்போல், walnut tree => அக்ரூட் மரம், walnut oil => வால்நட் எண்ணெய்,