Tamil Meaning of walther hermann nernst
வால்டர் ஹெர்மன் நெர்னஸ்ட்
Other Tamil words related to வால்டர் ஹெர்மன் நெர்னஸ்ட்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of walther hermann nernst
- walter william skeat => வால்டர் வில்லியம் ஸ்கீட்
- walter scott => வால்டர் ஸ்காட்
- walter rudolf hess => வால்டர் ருடால்ஃப் ஹெஸ்
- walter reed => வால்டர் ரீட்
- walter raleigh => வால்டர் ரேலே
- walter ralegh => வால்டர் ராலே
- walter piston => வால்டர் பிஸ்டன்
- walter mitty => வால்டர் மிட்டி
- walter lippmann => வால்டர் லிப்மன்
- walter john de la mare => வால்டர் ஜான் டே லா மர்
Definitions and Meaning of walther hermann nernst in English
walther hermann nernst (n)
German physicist and chemist who formulated the third law of thermodynamics (1864-1941)
FAQs About the word walther hermann nernst
வால்டர் ஹெர்மன் நெர்னஸ்ட்
German physicist and chemist who formulated the third law of thermodynamics (1864-1941)
No synonyms found.
No antonyms found.
walter william skeat => வால்டர் வில்லியம் ஸ்கீட், walter scott => வால்டர் ஸ்காட், walter rudolf hess => வால்டர் ருடால்ஃப் ஹெஸ், walter reed => வால்டர் ரீட், walter raleigh => வால்டர் ரேலே,