Tamil Meaning of stanhopea
ஸ்டான்ஹோபியா
Other Tamil words related to ஸ்டான்ஹோபியா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of stanhopea
- stanhope => ஸ்டான்ஹோப்
- stanford-binet test => ஸ்டேன்போர்ட்-பினேட் சோதனை
- stanford white => ஸ்டான்ஃபோர்ட் வெள்ளை
- stanford => ஸ்டான்போர்ட்
- standup comedian => ஸ்டாண்ட் அப் காமெடியன்
- stand-up => ஸ்டாண்ட்-அப்
- standstill => நிறுத்தம்
- standpoint => நிலைப்பாடு
- standpipe => ஸ்டாண்ட்பைப்
- standpat => உறுதியாக நிற்க
- stanislavsky => ஸ்டானிஸ்லாவ்ஸ்கி
- stanley => ஸ்டான்லி
- stanley baldwin => ஸ்டான்லி பால்ட்வின்
- stanley frank musial => ஸ்டான்லி ஃபிராங்க் முசியல்
- stanley kubrick => ஸ்டான்லி குப்ரிக்
- stanley smith stevens => ஸ்டான்லி ஸ்மித் ஸ்டீவன்ஸ்
- stanley steamer => ஸ்டான்லி ஸ்டீமர்
- stanleya => ஸ்டான்லியா
- stanleya pinnata => ஸ்டான்லேயா பின்னாட்டா
- stannic => 9
Definitions and Meaning of stanhopea in English
stanhopea (n)
any of various orchids of the genus Stanhopea having a single large leaf and loose racemes of large fragrant flowers of various colors; Mexico to Brazil
FAQs About the word stanhopea
ஸ்டான்ஹோபியா
any of various orchids of the genus Stanhopea having a single large leaf and loose racemes of large fragrant flowers of various colors; Mexico to Brazil
No synonyms found.
No antonyms found.
stanhope => ஸ்டான்ஹோப், stanford-binet test => ஸ்டேன்போர்ட்-பினேட் சோதனை, stanford white => ஸ்டான்ஃபோர்ட் வெள்ளை, stanford => ஸ்டான்போர்ட், standup comedian => ஸ்டாண்ட் அப் காமெடியன்,