Tamil Meaning of stanley baldwin
ஸ்டான்லி பால்ட்வின்
Other Tamil words related to ஸ்டான்லி பால்ட்வின்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of stanley baldwin
- stanley => ஸ்டான்லி
- stanislavsky => ஸ்டானிஸ்லாவ்ஸ்கி
- stanhopea => ஸ்டான்ஹோபியா
- stanhope => ஸ்டான்ஹோப்
- stanford-binet test => ஸ்டேன்போர்ட்-பினேட் சோதனை
- stanford white => ஸ்டான்ஃபோர்ட் வெள்ளை
- stanford => ஸ்டான்போர்ட்
- standup comedian => ஸ்டாண்ட் அப் காமெடியன்
- stand-up => ஸ்டாண்ட்-அப்
- standstill => நிறுத்தம்
- stanley frank musial => ஸ்டான்லி ஃபிராங்க் முசியல்
- stanley kubrick => ஸ்டான்லி குப்ரிக்
- stanley smith stevens => ஸ்டான்லி ஸ்மித் ஸ்டீவன்ஸ்
- stanley steamer => ஸ்டான்லி ஸ்டீமர்
- stanleya => ஸ்டான்லியா
- stanleya pinnata => ஸ்டான்லேயா பின்னாட்டா
- stannic => 9
- stannic chloride => ஸ்டானிக் குளோரைடு
- stannic sulfide => ஸ்டானிக் சல்பைடு
- stannite => ஸ்டன்னிட்
Definitions and Meaning of stanley baldwin in English
stanley baldwin (n)
English statesman; member of the Conservative Party (1867-1947)
FAQs About the word stanley baldwin
ஸ்டான்லி பால்ட்வின்
English statesman; member of the Conservative Party (1867-1947)
No synonyms found.
No antonyms found.
stanley => ஸ்டான்லி, stanislavsky => ஸ்டானிஸ்லாவ்ஸ்கி, stanhopea => ஸ்டான்ஹோபியா, stanhope => ஸ்டான்ஹோப், stanford-binet test => ஸ்டேன்போர்ட்-பினேட் சோதனை,