Tamil Meaning of stanford-binet test
ஸ்டேன்போர்ட்-பினேட் சோதனை
Other Tamil words related to ஸ்டேன்போர்ட்-பினேட் சோதனை
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of stanford-binet test
- stanford white => ஸ்டான்ஃபோர்ட் வெள்ளை
- stanford => ஸ்டான்போர்ட்
- standup comedian => ஸ்டாண்ட் அப் காமெடியன்
- stand-up => ஸ்டாண்ட்-அப்
- standstill => நிறுத்தம்
- standpoint => நிலைப்பாடு
- standpipe => ஸ்டாண்ட்பைப்
- standpat => உறுதியாக நிற்க
- standoffishness => ஒதுக்கி நிறுத்தல்
- standoffishly => தனித்தனியாக நின்றுகொண்டு
- stanhope => ஸ்டான்ஹோப்
- stanhopea => ஸ்டான்ஹோபியா
- stanislavsky => ஸ்டானிஸ்லாவ்ஸ்கி
- stanley => ஸ்டான்லி
- stanley baldwin => ஸ்டான்லி பால்ட்வின்
- stanley frank musial => ஸ்டான்லி ஃபிராங்க் முசியல்
- stanley kubrick => ஸ்டான்லி குப்ரிக்
- stanley smith stevens => ஸ்டான்லி ஸ்மித் ஸ்டீவன்ஸ்
- stanley steamer => ஸ்டான்லி ஸ்டீமர்
- stanleya => ஸ்டான்லியா
Definitions and Meaning of stanford-binet test in English
stanford-binet test (n)
revision of the Binet-Simon Scale
FAQs About the word stanford-binet test
ஸ்டேன்போர்ட்-பினேட் சோதனை
revision of the Binet-Simon Scale
No synonyms found.
No antonyms found.
stanford white => ஸ்டான்ஃபோர்ட் வெள்ளை, stanford => ஸ்டான்போர்ட், standup comedian => ஸ்டாண்ட் அப் காமெடியன், stand-up => ஸ்டாண்ட்-அப், standstill => நிறுத்தம்,