Tamil Meaning of stannic
9
Other Tamil words related to 9
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of stannic
- stanleya pinnata => ஸ்டான்லேயா பின்னாட்டா
- stanleya => ஸ்டான்லியா
- stanley steamer => ஸ்டான்லி ஸ்டீமர்
- stanley smith stevens => ஸ்டான்லி ஸ்மித் ஸ்டீவன்ஸ்
- stanley kubrick => ஸ்டான்லி குப்ரிக்
- stanley frank musial => ஸ்டான்லி ஃபிராங்க் முசியல்
- stanley baldwin => ஸ்டான்லி பால்ட்வின்
- stanley => ஸ்டான்லி
- stanislavsky => ஸ்டானிஸ்லாவ்ஸ்கி
- stanhopea => ஸ்டான்ஹோபியா
Definitions and Meaning of stannic in English
stannic (a)
of or relating to or containing tin
FAQs About the word stannic
9
of or relating to or containing tin
No synonyms found.
No antonyms found.
stanleya pinnata => ஸ்டான்லேயா பின்னாட்டா, stanleya => ஸ்டான்லியா, stanley steamer => ஸ்டான்லி ஸ்டீமர், stanley smith stevens => ஸ்டான்லி ஸ்மித் ஸ்டீவன்ஸ், stanley kubrick => ஸ்டான்லி குப்ரிக்,