Tamil Meaning of sir alfred hitchcock
சர் ஆல்ஃபிரட் ஹிட்ச்காக்
Other Tamil words related to சர் ஆல்ஃபிரட் ஹிட்ச்காக்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of sir alfred hitchcock
- sir alfred charles bernard lovell => சர் ஆல்பிரட் சார்லஸ் பெர்னார்ட் லோவெல்
- sir alexander robertus todd => சர் அலெக்ஸாண்டர் ராபர்ட்ஸ் டாட்
- sir alexander mackenzie => சர் அலெக்ஸாண்டர் மேக்கென்சி
- sir alexander korda => சர் அலெக்ஸாண்டர் கொர்டா
- sir alexander fleming => சர் அலெக்சாண்டர் ஃப்ளெமிங்
- sir alec guinness => சர் ஆலக் கின்னஸ்
- sir alan hodgkin => சர் ஆலன் ஹோட்ஜ்கின்
- sir => சார்
- siqueiros => சிக்யூயிரோஸ்
- sipy => சிபி
- sir angus wilson => சர் ஆங்கஸ் வில்சன்
- sir anthony hopkins => சர் ஆண்டனி ஹாப்கின்ஸ்
- sir anthony philip hopkins => சர் ஆன்டனி பிலிப் ஹாப்கின்ஸ்
- sir anthony vandyke => சர் ஆந்தனி வான் டைக்
- sir arthur conan doyle => சர் ஆர்தர் கோனன் டாய்ல்
- sir arthur john evans => சர் ஆர்தர் ஜான் எவன்ஸ்
- sir arthur stanley eddington => சர் ஆர்தர் ஸ்டான்லி எடிங்டன்
- sir arthur sullivan => சர் ஆர்தர் சல்லிவன்
- sir arthur travers harris => சர் ஆர்தர் ட்ராவர்ஸ் ஹாரிஸ்
- sir barton => சார் பார்டன்
Definitions and Meaning of sir alfred hitchcock in English
sir alfred hitchcock (n)
English film director noted for his skill in creating suspense (1899-1980)
FAQs About the word sir alfred hitchcock
சர் ஆல்ஃபிரட் ஹிட்ச்காக்
English film director noted for his skill in creating suspense (1899-1980)
No synonyms found.
No antonyms found.
sir alfred charles bernard lovell => சர் ஆல்பிரட் சார்லஸ் பெர்னார்ட் லோவெல், sir alexander robertus todd => சர் அலெக்ஸாண்டர் ராபர்ட்ஸ் டாட், sir alexander mackenzie => சர் அலெக்ஸாண்டர் மேக்கென்சி, sir alexander korda => சர் அலெக்ஸாண்டர் கொர்டா, sir alexander fleming => சர் அலெக்சாண்டர் ஃப்ளெமிங்,