Tamil Meaning of siqueiros
சிக்யூயிரோஸ்
Other Tamil words related to சிக்யூயிரோஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of siqueiros
- sir => சார்
- sir alan hodgkin => சர் ஆலன் ஹோட்ஜ்கின்
- sir alec guinness => சர் ஆலக் கின்னஸ்
- sir alexander fleming => சர் அலெக்சாண்டர் ஃப்ளெமிங்
- sir alexander korda => சர் அலெக்ஸாண்டர் கொர்டா
- sir alexander mackenzie => சர் அலெக்ஸாண்டர் மேக்கென்சி
- sir alexander robertus todd => சர் அலெக்ஸாண்டர் ராபர்ட்ஸ் டாட்
- sir alfred charles bernard lovell => சர் ஆல்பிரட் சார்லஸ் பெர்னார்ட் லோவெல்
- sir alfred hitchcock => சர் ஆல்ஃபிரட் ஹிட்ச்காக்
- sir angus wilson => சர் ஆங்கஸ் வில்சன்
Definitions and Meaning of siqueiros in English
siqueiros (n)
Mexican painter of murals depicting protest and revolution (1896-1974)
FAQs About the word siqueiros
சிக்யூயிரோஸ்
Mexican painter of murals depicting protest and revolution (1896-1974)
No synonyms found.
No antonyms found.
sipy => சிபி, sipunculoidea => சிபன்குலோய்டியா, sipunculoid => சிபன்குலோய்டு, sipunculid => சிபியுன்குலைட், sipunculacea => சிபன்யுலேசியா,