Tamil Meaning of sipy
சிபி
Other Tamil words related to சிபி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of sipy
- siqueiros => சிக்யூயிரோஸ்
- sir => சார்
- sir alan hodgkin => சர் ஆலன் ஹோட்ஜ்கின்
- sir alec guinness => சர் ஆலக் கின்னஸ்
- sir alexander fleming => சர் அலெக்சாண்டர் ஃப்ளெமிங்
- sir alexander korda => சர் அலெக்ஸாண்டர் கொர்டா
- sir alexander mackenzie => சர் அலெக்ஸாண்டர் மேக்கென்சி
- sir alexander robertus todd => சர் அலெக்ஸாண்டர் ராபர்ட்ஸ் டாட்
- sir alfred charles bernard lovell => சர் ஆல்பிரட் சார்லஸ் பெர்னார்ட் லோவெல்
- sir alfred hitchcock => சர் ஆல்ஃபிரட் ஹிட்ச்காக்
Definitions and Meaning of sipy in English
sipy (a.)
Oozy; -- applied to land under cultivation that is not well drained.
FAQs About the word sipy
சிபி
Oozy; -- applied to land under cultivation that is not well drained.
No synonyms found.
No antonyms found.
sipunculoidea => சிபன்குலோய்டியா, sipunculoid => சிபன்குலோய்டு, sipunculid => சிபியுன்குலைட், sipunculacea => சிபன்யுலேசியா, sipuncula => சைபன்குலா,