Tamil Meaning of sir alexander mackenzie
சர் அலெக்ஸாண்டர் மேக்கென்சி
Other Tamil words related to சர் அலெக்ஸாண்டர் மேக்கென்சி
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of sir alexander mackenzie
- sir alexander korda => சர் அலெக்ஸாண்டர் கொர்டா
- sir alexander fleming => சர் அலெக்சாண்டர் ஃப்ளெமிங்
- sir alec guinness => சர் ஆலக் கின்னஸ்
- sir alan hodgkin => சர் ஆலன் ஹோட்ஜ்கின்
- sir => சார்
- siqueiros => சிக்யூயிரோஸ்
- sipy => சிபி
- sipunculoidea => சிபன்குலோய்டியா
- sipunculoid => சிபன்குலோய்டு
- sipunculid => சிபியுன்குலைட்
- sir alexander robertus todd => சர் அலெக்ஸாண்டர் ராபர்ட்ஸ் டாட்
- sir alfred charles bernard lovell => சர் ஆல்பிரட் சார்லஸ் பெர்னார்ட் லோவெல்
- sir alfred hitchcock => சர் ஆல்ஃபிரட் ஹிட்ச்காக்
- sir angus wilson => சர் ஆங்கஸ் வில்சன்
- sir anthony hopkins => சர் ஆண்டனி ஹாப்கின்ஸ்
- sir anthony philip hopkins => சர் ஆன்டனி பிலிப் ஹாப்கின்ஸ்
- sir anthony vandyke => சர் ஆந்தனி வான் டைக்
- sir arthur conan doyle => சர் ஆர்தர் கோனன் டாய்ல்
- sir arthur john evans => சர் ஆர்தர் ஜான் எவன்ஸ்
- sir arthur stanley eddington => சர் ஆர்தர் ஸ்டான்லி எடிங்டன்
Definitions and Meaning of sir alexander mackenzie in English
sir alexander mackenzie (n)
Canadian explorer (born in England) who explored the Mackenzie River and who was first to cross North America by land north of Mexico (1764-1820)
FAQs About the word sir alexander mackenzie
சர் அலெக்ஸாண்டர் மேக்கென்சி
Canadian explorer (born in England) who explored the Mackenzie River and who was first to cross North America by land north of Mexico (1764-1820)
No synonyms found.
No antonyms found.
sir alexander korda => சர் அலெக்ஸாண்டர் கொர்டா, sir alexander fleming => சர் அலெக்சாண்டர் ஃப்ளெமிங், sir alec guinness => சர் ஆலக் கின்னஸ், sir alan hodgkin => சர் ஆலன் ஹோட்ஜ்கின், sir => சார்,