Tamil Meaning of sir arthur travers harris
சர் ஆர்தர் ட்ராவர்ஸ் ஹாரிஸ்
Other Tamil words related to சர் ஆர்தர் ட்ராவர்ஸ் ஹாரிஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of sir arthur travers harris
- sir arthur sullivan => சர் ஆர்தர் சல்லிவன்
- sir arthur stanley eddington => சர் ஆர்தர் ஸ்டான்லி எடிங்டன்
- sir arthur john evans => சர் ஆர்தர் ஜான் எவன்ஸ்
- sir arthur conan doyle => சர் ஆர்தர் கோனன் டாய்ல்
- sir anthony vandyke => சர் ஆந்தனி வான் டைக்
- sir anthony philip hopkins => சர் ஆன்டனி பிலிப் ஹாப்கின்ஸ்
- sir anthony hopkins => சர் ஆண்டனி ஹாப்கின்ஸ்
- sir angus wilson => சர் ஆங்கஸ் வில்சன்
- sir alfred hitchcock => சர் ஆல்ஃபிரட் ஹிட்ச்காக்
- sir alfred charles bernard lovell => சர் ஆல்பிரட் சார்லஸ் பெர்னார்ட் லோவெல்
- sir barton => சார் பார்டன்
- sir bernard law montgomery => சர் பர்னார்ட் லோ மோண்ட்கோமரி
- sir bernard lovell => சர் பெர்னார்ட் லோவெல்
- sir bernard williams => சர் பெர்னார்ட் வில்லியம்ஸ்
- sir charles leonard woolley => சர் சார்லஸ் லியோனார்ட் வுல்லே
- sir charles scott sherrington => சர் சார்லஸ் ஸ்காட் ஷெரிங்க்டன்
- sir charles spencer chaplin => சர் சார்லஸ் ஸ்பென்சர் சாப்ளின்
- sir charles wheatstone => சர் சார்லஸ் வீட்ஸ்டோன்
- sir christopher wren => சர் கிறிஸ்டோபர் ரென்
- sir clive marles sinclair => சர் கிளைவ் மார்ல்ஸ் சின் கிளேர்
Definitions and Meaning of sir arthur travers harris in English
sir arthur travers harris (n)
British marshal of the Royal Air Force; during World War II he directed mass bombing raids against German cities that resulted in heavy civilian casualties (1892-1984)
FAQs About the word sir arthur travers harris
சர் ஆர்தர் ட்ராவர்ஸ் ஹாரிஸ்
British marshal of the Royal Air Force; during World War II he directed mass bombing raids against German cities that resulted in heavy civilian casualties (189
No synonyms found.
No antonyms found.
sir arthur sullivan => சர் ஆர்தர் சல்லிவன், sir arthur stanley eddington => சர் ஆர்தர் ஸ்டான்லி எடிங்டன், sir arthur john evans => சர் ஆர்தர் ஜான் எவன்ஸ், sir arthur conan doyle => சர் ஆர்தர் கோனன் டாய்ல், sir anthony vandyke => சர் ஆந்தனி வான் டைக்,