Tamil Meaning of salvia sclarea
சால்வியா ஸ்க்ளேரியா
Other Tamil words related to சால்வியா ஸ்க்ளேரியா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of salvia sclarea
- salvia reflexa => கருவேப்பிலை
- salvia pratensis => சால்வியா பிராடென்சிஸ்
- salvia officinalis => சால்வியா ஒஃபீசினாலிஸ்
- salvia lyrata => சால்வியா லைரேட்டா
- salvia leucophylla => சேஜ்
- salvia lancifolia => சால்வியா லான்சிபோலியா
- salvia farinacea => சால்வியா ஃபெரினேசியா
- salvia divinorum => சால்வியா டிவினோரம்
- salvia clarea => சால்வியா கிளாரியா
- salvia azurea => நீல செய்
- salvia spathacea => சால்வியா ஸ்பேத்தாசியா
- salvia verbenaca => மிமுசோப்ஸ் எலெங்கி
- salvific => மீட்பு
- salving => தைலமூட்டுதல்
- salvinia => சால்வினியா
- salvinia auriculata => சாலிவினியா ஆரிகுலாட்டா
- salvinia rotundifolia => சால்வினியா ரோட்டண்டிஃபோலியா
- salviniaceae => சால்வினியேசியே
- salvinorin => சால்வினோரின்
- salvo => சால்வோ
Definitions and Meaning of salvia sclarea in English
salvia sclarea (n)
aromatic herb of southern Europe; cultivated in Great Britain as a potherb and widely as an ornamental
FAQs About the word salvia sclarea
சால்வியா ஸ்க்ளேரியா
aromatic herb of southern Europe; cultivated in Great Britain as a potherb and widely as an ornamental
No synonyms found.
No antonyms found.
salvia reflexa => கருவேப்பிலை, salvia pratensis => சால்வியா பிராடென்சிஸ், salvia officinalis => சால்வியா ஒஃபீசினாலிஸ், salvia lyrata => சால்வியா லைரேட்டா, salvia leucophylla => சேஜ்,