Tamil Meaning of salvia lancifolia
சால்வியா லான்சிபோலியா
Other Tamil words related to சால்வியா லான்சிபோலியா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of salvia lancifolia
- salvia farinacea => சால்வியா ஃபெரினேசியா
- salvia divinorum => சால்வியா டிவினோரம்
- salvia clarea => சால்வியா கிளாரியா
- salvia azurea => நீல செய்
- salvia => சால்வியா
- salver-shaped => தட்டு வடிவ
- salverform => சால்வர்ஃபார்ம்
- salver => சால்வர
- salvelinus namaycush => salvelinus namaycush
- salvelinus fontinalis => சால்வெலினஸ் ஃபோன்டினாலிஸ்
- salvia leucophylla => சேஜ்
- salvia lyrata => சால்வியா லைரேட்டா
- salvia officinalis => சால்வியா ஒஃபீசினாலிஸ்
- salvia pratensis => சால்வியா பிராடென்சிஸ்
- salvia reflexa => கருவேப்பிலை
- salvia sclarea => சால்வியா ஸ்க்ளேரியா
- salvia spathacea => சால்வியா ஸ்பேத்தாசியா
- salvia verbenaca => மிமுசோப்ஸ் எலெங்கி
- salvific => மீட்பு
- salving => தைலமூட்டுதல்
Definitions and Meaning of salvia lancifolia in English
salvia lancifolia (n)
sage of western North America to Central America having violet-blue flowers; widespread in cultivation
FAQs About the word salvia lancifolia
சால்வியா லான்சிபோலியா
sage of western North America to Central America having violet-blue flowers; widespread in cultivation
No synonyms found.
No antonyms found.
salvia farinacea => சால்வியா ஃபெரினேசியா, salvia divinorum => சால்வியா டிவினோரம், salvia clarea => சால்வியா கிளாரியா, salvia azurea => நீல செய், salvia => சால்வியா,