Tamil Meaning of salvia clarea
சால்வியா கிளாரியா
Other Tamil words related to சால்வியா கிளாரியா
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of salvia clarea
- salvia azurea => நீல செய்
- salvia => சால்வியா
- salver-shaped => தட்டு வடிவ
- salverform => சால்வர்ஃபார்ம்
- salver => சால்வர
- salvelinus namaycush => salvelinus namaycush
- salvelinus fontinalis => சால்வெலினஸ் ஃபோன்டினாலிஸ்
- salvelinus alpinus => சால்வெலினஸ் அல்பைனஸ்
- salvelinus => சால்வெலினஸ்
- salved => சரிசெய்தார்
- salvia divinorum => சால்வியா டிவினோரம்
- salvia farinacea => சால்வியா ஃபெரினேசியா
- salvia lancifolia => சால்வியா லான்சிபோலியா
- salvia leucophylla => சேஜ்
- salvia lyrata => சால்வியா லைரேட்டா
- salvia officinalis => சால்வியா ஒஃபீசினாலிஸ்
- salvia pratensis => சால்வியா பிராடென்சிஸ்
- salvia reflexa => கருவேப்பிலை
- salvia sclarea => சால்வியா ஸ்க்ளேரியா
- salvia spathacea => சால்வியா ஸ்பேத்தாசியா
Definitions and Meaning of salvia clarea in English
salvia clarea (n)
stout Mediterranean sage with white or pink or violet flowers; yields oil used as a flavoring and in perfumery
FAQs About the word salvia clarea
சால்வியா கிளாரியா
stout Mediterranean sage with white or pink or violet flowers; yields oil used as a flavoring and in perfumery
No synonyms found.
No antonyms found.
salvia azurea => நீல செய், salvia => சால்வியா, salver-shaped => தட்டு வடிவ, salverform => சால்வர்ஃபார்ம், salver => சால்வர,