Tamil Meaning of salvia pratensis
சால்வியா பிராடென்சிஸ்
Other Tamil words related to சால்வியா பிராடென்சிஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of salvia pratensis
- salvia officinalis => சால்வியா ஒஃபீசினாலிஸ்
- salvia lyrata => சால்வியா லைரேட்டா
- salvia leucophylla => சேஜ்
- salvia lancifolia => சால்வியா லான்சிபோலியா
- salvia farinacea => சால்வியா ஃபெரினேசியா
- salvia divinorum => சால்வியா டிவினோரம்
- salvia clarea => சால்வியா கிளாரியா
- salvia azurea => நீல செய்
- salvia => சால்வியா
- salver-shaped => தட்டு வடிவ
- salvia reflexa => கருவேப்பிலை
- salvia sclarea => சால்வியா ஸ்க்ளேரியா
- salvia spathacea => சால்வியா ஸ்பேத்தாசியா
- salvia verbenaca => மிமுசோப்ஸ் எலெங்கி
- salvific => மீட்பு
- salving => தைலமூட்டுதல்
- salvinia => சால்வினியா
- salvinia auriculata => சாலிவினியா ஆரிகுலாட்டா
- salvinia rotundifolia => சால்வினியா ரோட்டண்டிஃபோலியா
- salviniaceae => சால்வினியேசியே
Definitions and Meaning of salvia pratensis in English
salvia pratensis (n)
tall perennial Old World salvia with violet-blue flowers; found in open grasslands
FAQs About the word salvia pratensis
சால்வியா பிராடென்சிஸ்
tall perennial Old World salvia with violet-blue flowers; found in open grasslands
No synonyms found.
No antonyms found.
salvia officinalis => சால்வியா ஒஃபீசினாலிஸ், salvia lyrata => சால்வியா லைரேட்டா, salvia leucophylla => சேஜ், salvia lancifolia => சால்வியா லான்சிபோலியா, salvia farinacea => சால்வியா ஃபெரினேசியா,