Tamil Meaning of salvia reflexa
கருவேப்பிலை
Other Tamil words related to கருவேப்பிலை
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of salvia reflexa
- salvia pratensis => சால்வியா பிராடென்சிஸ்
- salvia officinalis => சால்வியா ஒஃபீசினாலிஸ்
- salvia lyrata => சால்வியா லைரேட்டா
- salvia leucophylla => சேஜ்
- salvia lancifolia => சால்வியா லான்சிபோலியா
- salvia farinacea => சால்வியா ஃபெரினேசியா
- salvia divinorum => சால்வியா டிவினோரம்
- salvia clarea => சால்வியா கிளாரியா
- salvia azurea => நீல செய்
- salvia => சால்வியா
- salvia sclarea => சால்வியா ஸ்க்ளேரியா
- salvia spathacea => சால்வியா ஸ்பேத்தாசியா
- salvia verbenaca => மிமுசோப்ஸ் எலெங்கி
- salvific => மீட்பு
- salving => தைலமூட்டுதல்
- salvinia => சால்வினியா
- salvinia auriculata => சாலிவினியா ஆரிகுலாட்டா
- salvinia rotundifolia => சால்வினியா ரோட்டண்டிஃபோலியா
- salviniaceae => சால்வினியேசியே
- salvinorin => சால்வினோரின்
Definitions and Meaning of salvia reflexa in English
salvia reflexa (n)
sage of western North America to Central America having violet-blue flowers; widespread in cultivation
FAQs About the word salvia reflexa
கருவேப்பிலை
sage of western North America to Central America having violet-blue flowers; widespread in cultivation
No synonyms found.
No antonyms found.
salvia pratensis => சால்வியா பிராடென்சிஸ், salvia officinalis => சால்வியா ஒஃபீசினாலிஸ், salvia lyrata => சால்வியா லைரேட்டா, salvia leucophylla => சேஜ், salvia lancifolia => சால்வியா லான்சிபோலியா,