Gujarati Meaning of saint emilion
સેન્ટ ઇમિલિયન
Other Gujarati words related to સેન્ટ ઇમિલિયન
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of saint emilion
- saint elmo's light => સેન્ટ એલ્મોઝ લાઈટ
- saint elmo's fire => સેન્ટ એલમોની આગ
- saint elizabeth ann bayley seton => સેન્ટ એલિઝાબેથ એન બેલી સેટન
- saint edward the martyr => સેન્ટ એડવર્ડ ધ શહીદ
- saint edward the confessor => સેન્ટ એડવર્ડ ધી કન્ફેસર
- saint dominic => સેન્ટ ડોમિનિક
- saint denis => સેન્ટ ડેનિસ
- saint david => સેંટ ડેવિડ
- saint cyril => સેન્ટ સિરિલ
- saint crispin => સેન્ટ ક્રિસ્પિન
- saint eustatius => સેન્ટ યુસ્ટેટિયસ
- saint francis => સેન્ટ ફ્રાન્સિસ
- saint francis of assisi => સેન્ટ ફ્રાન્સિસ ઓફ એસિસી
- saint francis river => સેન્ટ ફ્રાન્સિસ નદી
- saint francis xavier => સેન્ટ ફ્રાન્સીસ ઝેવિયર
- saint george => સેન્ટ જ્યોર્જ
- saint gregory i => સેન્ટ ગ્રેગરી I
- saint ignatius => સેન્ટ ઈગ્નેશિયસ
- saint ignatius' itch => સેન્ટ ઇગ્નાટિયસનો કંજવાળ
- saint ignatius of loyola => સેંટ ઈગ્નેશિયસ ઑફ લોયોલા
Definitions and Meaning of saint emilion in English
saint emilion (n)
full-bodied red wine from around the town of Saint Emilion in Bordeaux
FAQs About the word saint emilion
સેન્ટ ઇમિલિયન
full-bodied red wine from around the town of Saint Emilion in Bordeaux
No synonyms found.
No antonyms found.
saint elmo's light => સેન્ટ એલ્મોઝ લાઈટ, saint elmo's fire => સેન્ટ એલમોની આગ, saint elizabeth ann bayley seton => સેન્ટ એલિઝાબેથ એન બેલી સેટન, saint edward the martyr => સેન્ટ એડવર્ડ ધ શહીદ, saint edward the confessor => સેન્ટ એડવર્ડ ધી કન્ફેસર,