Gujarati Meaning of saint ignatius of loyola
સેંટ ઈગ્નેશિયસ ઑફ લોયોલા
Other Gujarati words related to સેંટ ઈગ્નેશિયસ ઑફ લોયોલા
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of saint ignatius of loyola
- saint ignatius' itch => સેન્ટ ઇગ્નાટિયસનો કંજવાળ
- saint ignatius => સેન્ટ ઈગ્નેશિયસ
- saint gregory i => સેન્ટ ગ્રેગરી I
- saint george => સેન્ટ જ્યોર્જ
- saint francis xavier => સેન્ટ ફ્રાન્સીસ ઝેવિયર
- saint francis river => સેન્ટ ફ્રાન્સિસ નદી
- saint francis of assisi => સેન્ટ ફ્રાન્સિસ ઓફ એસિસી
- saint francis => સેન્ટ ફ્રાન્સિસ
- saint eustatius => સેન્ટ યુસ્ટેટિયસ
- saint emilion => સેન્ટ ઇમિલિયન
- saint irenaeus => સેન્ટ આયરિનીયસ
- saint james => સેન્ટ જૅમ્સ
- saint james the apostle => સેન્ટ જેમ્સ ધી એપોસ્ટલ
- saint jerome => સેન્ટ જેરોમ
- saint joan => સેન્ટ જોન
- saint john => સેન્ટ જોન
- saint john river => સેંટ જ્હોન નદી
- saint john the apostle => સેન્ટ જોન ધ અપોસ્ટલ
- saint johns => સેન્ટ જોહ્ન્સ
- saint john's => સેન્ટ જ્હોન
Definitions and Meaning of saint ignatius of loyola in English
saint ignatius of loyola (n)
Spaniard and Roman Catholic theologian and founder of the Society of Jesus; a leading opponent of the Reformation (1491-1556)
FAQs About the word saint ignatius of loyola
સેંટ ઈગ્નેશિયસ ઑફ લોયોલા
Spaniard and Roman Catholic theologian and founder of the Society of Jesus; a leading opponent of the Reformation (1491-1556)
No synonyms found.
No antonyms found.
saint ignatius' itch => સેન્ટ ઇગ્નાટિયસનો કંજવાળ, saint ignatius => સેન્ટ ઈગ્નેશિયસ, saint gregory i => સેન્ટ ગ્રેગરી I, saint george => સેન્ટ જ્યોર્જ, saint francis xavier => સેન્ટ ફ્રાન્સીસ ઝેવિયર,