Gujarati Meaning of saint james
સેન્ટ જૅમ્સ
Other Gujarati words related to સેન્ટ જૅમ્સ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of saint james
- saint irenaeus => સેન્ટ આયરિનીયસ
- saint ignatius of loyola => સેંટ ઈગ્નેશિયસ ઑફ લોયોલા
- saint ignatius' itch => સેન્ટ ઇગ્નાટિયસનો કંજવાળ
- saint ignatius => સેન્ટ ઈગ્નેશિયસ
- saint gregory i => સેન્ટ ગ્રેગરી I
- saint george => સેન્ટ જ્યોર્જ
- saint francis xavier => સેન્ટ ફ્રાન્સીસ ઝેવિયર
- saint francis river => સેન્ટ ફ્રાન્સિસ નદી
- saint francis of assisi => સેન્ટ ફ્રાન્સિસ ઓફ એસિસી
- saint francis => સેન્ટ ફ્રાન્સિસ
- saint james the apostle => સેન્ટ જેમ્સ ધી એપોસ્ટલ
- saint jerome => સેન્ટ જેરોમ
- saint joan => સેન્ટ જોન
- saint john => સેન્ટ જોન
- saint john river => સેંટ જ્હોન નદી
- saint john the apostle => સેન્ટ જોન ધ અપોસ્ટલ
- saint johns => સેન્ટ જોહ્ન્સ
- saint john's => સેન્ટ જ્હોન
- saint johns river => સેન્ટ જોહ્ન નદી
- saint joseph => સંત જોસેફ
Definitions and Meaning of saint james in English
saint james (n)
(New Testament) disciple of Jesus; brother of John; author of the Epistle of James in the New Testament
FAQs About the word saint james
સેન્ટ જૅમ્સ
(New Testament) disciple of Jesus; brother of John; author of the Epistle of James in the New Testament
No synonyms found.
No antonyms found.
saint irenaeus => સેન્ટ આયરિનીયસ, saint ignatius of loyola => સેંટ ઈગ્નેશિયસ ઑફ લોયોલા, saint ignatius' itch => સેન્ટ ઇગ્નાટિયસનો કંજવાળ, saint ignatius => સેન્ટ ઈગ્નેશિયસ, saint gregory i => સેન્ટ ગ્રેગરી I,