Gujarati Meaning of saint george
સેન્ટ જ્યોર્જ
Other Gujarati words related to સેન્ટ જ્યોર્જ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of saint george
- saint francis xavier => સેન્ટ ફ્રાન્સીસ ઝેવિયર
- saint francis river => સેન્ટ ફ્રાન્સિસ નદી
- saint francis of assisi => સેન્ટ ફ્રાન્સિસ ઓફ એસિસી
- saint francis => સેન્ટ ફ્રાન્સિસ
- saint eustatius => સેન્ટ યુસ્ટેટિયસ
- saint emilion => સેન્ટ ઇમિલિયન
- saint elmo's light => સેન્ટ એલ્મોઝ લાઈટ
- saint elmo's fire => સેન્ટ એલમોની આગ
- saint elizabeth ann bayley seton => સેન્ટ એલિઝાબેથ એન બેલી સેટન
- saint edward the martyr => સેન્ટ એડવર્ડ ધ શહીદ
- saint gregory i => સેન્ટ ગ્રેગરી I
- saint ignatius => સેન્ટ ઈગ્નેશિયસ
- saint ignatius' itch => સેન્ટ ઇગ્નાટિયસનો કંજવાળ
- saint ignatius of loyola => સેંટ ઈગ્નેશિયસ ઑફ લોયોલા
- saint irenaeus => સેન્ટ આયરિનીયસ
- saint james => સેન્ટ જૅમ્સ
- saint james the apostle => સેન્ટ જેમ્સ ધી એપોસ્ટલ
- saint jerome => સેન્ટ જેરોમ
- saint joan => સેન્ટ જોન
- saint john => સેન્ટ જોન
Definitions and Meaning of saint george in English
saint george (n)
Christian martyr; patron saint of England; hero of the legend of Saint George and the Dragon in which he slew a dragon and saved a princess (?-303)
FAQs About the word saint george
સેન્ટ જ્યોર્જ
Christian martyr; patron saint of England; hero of the legend of Saint George and the Dragon in which he slew a dragon and saved a princess (?-303)
No synonyms found.
No antonyms found.
saint francis xavier => સેન્ટ ફ્રાન્સીસ ઝેવિયર, saint francis river => સેન્ટ ફ્રાન્સિસ નદી, saint francis of assisi => સેન્ટ ફ્રાન્સિસ ઓફ એસિસી, saint francis => સેન્ટ ફ્રાન્સિસ, saint eustatius => સેન્ટ યુસ્ટેટિયસ,