Gujarati Meaning of saint cyril
સેન્ટ સિરિલ
Other Gujarati words related to સેન્ટ સિરિલ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of saint cyril
- saint crispin => સેન્ટ ક્રિસ્પિન
- saint cloud => સેન્ટ ક્લાઉડ
- saint christopher-nevis => સેન્ટ ક્રિસ્ટોફર-નેવિસ
- saint christopher => સંત ક્રિસ્ટોફર
- saint bruno => સેન્ટ બ્રુનો
- saint brigid => સેન્ટ બ્રિજીટ
- saint bridget => સેન્ટ બ્રિજેટ
- saint bride => સેન્ટ બ્રાઇડ
- saint boniface => સેન્ટ બોનિફેસ
- saint bernard => સેન્ટ બર્નાર્ડ
- saint david => સેંટ ડેવિડ
- saint denis => સેન્ટ ડેનિસ
- saint dominic => સેન્ટ ડોમિનિક
- saint edward the confessor => સેન્ટ એડવર્ડ ધી કન્ફેસર
- saint edward the martyr => સેન્ટ એડવર્ડ ધ શહીદ
- saint elizabeth ann bayley seton => સેન્ટ એલિઝાબેથ એન બેલી સેટન
- saint elmo's fire => સેન્ટ એલમોની આગ
- saint elmo's light => સેન્ટ એલ્મોઝ લાઈટ
- saint emilion => સેન્ટ ઇમિલિયન
- saint eustatius => સેન્ટ યુસ્ટેટિયસ
Definitions and Meaning of saint cyril in English
saint cyril (n)
Greek missionary; the invention of the Cyrillic alphabet is attributed to him (826-869)
FAQs About the word saint cyril
સેન્ટ સિરિલ
Greek missionary; the invention of the Cyrillic alphabet is attributed to him (826-869)
No synonyms found.
No antonyms found.
saint crispin => સેન્ટ ક્રિસ્પિન, saint cloud => સેન્ટ ક્લાઉડ, saint christopher-nevis => સેન્ટ ક્રિસ્ટોફર-નેવિસ, saint christopher => સંત ક્રિસ્ટોફર, saint bruno => સેન્ટ બ્રુનો,