Gujarati Meaning of saint bride
સેન્ટ બ્રાઇડ
Other Gujarati words related to સેન્ટ બ્રાઇડ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of saint bride
- saint boniface => સેન્ટ બોનિફેસ
- saint bernard => સેન્ટ બર્નાર્ડ
- saint benedict => સેન્ટ બેનેડિક્ટ
- saint bede => સેંટ બેડ
- saint beda => સેન્ટ બેડા।
- saint baeda => સંત બેડા
- saint augustine => સેન્ટ ઓગસ્ટીન
- saint athanasius => સેન્ટ એથેનેસિયસ
- saint anthony's fire => સેન્ટ એન્ટોનીસ ફાયર
- saint anselm => સેન્ટ એન્સેલ્મ
- saint bridget => સેન્ટ બ્રિજેટ
- saint brigid => સેન્ટ બ્રિજીટ
- saint bruno => સેન્ટ બ્રુનો
- saint christopher => સંત ક્રિસ્ટોફર
- saint christopher-nevis => સેન્ટ ક્રિસ્ટોફર-નેવિસ
- saint cloud => સેન્ટ ક્લાઉડ
- saint crispin => સેન્ટ ક્રિસ્પિન
- saint cyril => સેન્ટ સિરિલ
- saint david => સેંટ ડેવિડ
- saint denis => સેન્ટ ડેનિસ
Definitions and Meaning of saint bride in English
saint bride (n)
Irish abbess; a patron saint of Ireland (453-523)
FAQs About the word saint bride
સેન્ટ બ્રાઇડ
Irish abbess; a patron saint of Ireland (453-523)
No synonyms found.
No antonyms found.
saint boniface => સેન્ટ બોનિફેસ, saint bernard => સેન્ટ બર્નાર્ડ, saint benedict => સેન્ટ બેનેડિક્ટ, saint bede => સેંટ બેડ, saint beda => સેન્ટ બેડા।,