Gujarati Meaning of saint benedict
સેન્ટ બેનેડિક્ટ
Other Gujarati words related to સેન્ટ બેનેડિક્ટ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of saint benedict
- saint bede => સેંટ બેડ
- saint beda => સેન્ટ બેડા।
- saint baeda => સંત બેડા
- saint augustine => સેન્ટ ઓગસ્ટીન
- saint athanasius => સેન્ટ એથેનેસિયસ
- saint anthony's fire => સેન્ટ એન્ટોનીસ ફાયર
- saint anselm => સેન્ટ એન્સેલ્મ
- saint andrew the apostle => સેન્ટ ઍન્ડ્રુ ધ એપોસ્ટલ
- saint andrew => સેન્ટ એન્ડ્રુ
- saint ambrose => સેન્ટ એમ્બ્રોસ
- saint bernard => સેન્ટ બર્નાર્ડ
- saint boniface => સેન્ટ બોનિફેસ
- saint bride => સેન્ટ બ્રાઇડ
- saint bridget => સેન્ટ બ્રિજેટ
- saint brigid => સેન્ટ બ્રિજીટ
- saint bruno => સેન્ટ બ્રુનો
- saint christopher => સંત ક્રિસ્ટોફર
- saint christopher-nevis => સેન્ટ ક્રિસ્ટોફર-નેવિસ
- saint cloud => સેન્ટ ક્લાઉડ
- saint crispin => સેન્ટ ક્રિસ્પિન
Definitions and Meaning of saint benedict in English
saint benedict (n)
Italian monk who founded the Benedictine order about 540 (480-547)
FAQs About the word saint benedict
સેન્ટ બેનેડિક્ટ
Italian monk who founded the Benedictine order about 540 (480-547)
No synonyms found.
No antonyms found.
saint bede => સેંટ બેડ, saint beda => સેન્ટ બેડા।, saint baeda => સંત બેડા, saint augustine => સેન્ટ ઓગસ્ટીન, saint athanasius => સેન્ટ એથેનેસિયસ,