Gujarati Meaning of saint david
સેંટ ડેવિડ
Other Gujarati words related to સેંટ ડેવિડ
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of saint david
- saint cyril => સેન્ટ સિરિલ
- saint crispin => સેન્ટ ક્રિસ્પિન
- saint cloud => સેન્ટ ક્લાઉડ
- saint christopher-nevis => સેન્ટ ક્રિસ્ટોફર-નેવિસ
- saint christopher => સંત ક્રિસ્ટોફર
- saint bruno => સેન્ટ બ્રુનો
- saint brigid => સેન્ટ બ્રિજીટ
- saint bridget => સેન્ટ બ્રિજેટ
- saint bride => સેન્ટ બ્રાઇડ
- saint boniface => સેન્ટ બોનિફેસ
- saint denis => સેન્ટ ડેનિસ
- saint dominic => સેન્ટ ડોમિનિક
- saint edward the confessor => સેન્ટ એડવર્ડ ધી કન્ફેસર
- saint edward the martyr => સેન્ટ એડવર્ડ ધ શહીદ
- saint elizabeth ann bayley seton => સેન્ટ એલિઝાબેથ એન બેલી સેટન
- saint elmo's fire => સેન્ટ એલમોની આગ
- saint elmo's light => સેન્ટ એલ્મોઝ લાઈટ
- saint emilion => સેન્ટ ઇમિલિયન
- saint eustatius => સેન્ટ યુસ્ટેટિયસ
- saint francis => સેન્ટ ફ્રાન્સિસ
Definitions and Meaning of saint david in English
saint david (n)
patron saint of Wales (circa 520-600)
FAQs About the word saint david
સેંટ ડેવિડ
patron saint of Wales (circa 520-600)
No synonyms found.
No antonyms found.
saint cyril => સેન્ટ સિરિલ, saint crispin => સેન્ટ ક્રિસ્પિન, saint cloud => સેન્ટ ક્લાઉડ, saint christopher-nevis => સેન્ટ ક્રિસ્ટોફર-નેવિસ, saint christopher => સંત ક્રિસ્ટોફર,