Tamil Meaning of rubus strigosus
ரூபஸ் ஸ்ட்ரிகோசஸ்
Other Tamil words related to ரூபஸ் ஸ்ட்ரிகோசஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of rubus strigosus
- rubus spectabilis => ரூபஸ் ஸ்பெக்டேபிலிஸ்
- rubus saxatilis => ஆர்டிக் பிளாக்பெர்ரி
- rubus phoenicolasius => ருபஸ் போனிகோலேசியஸ்
- rubus parviflorus => ருபஸ் பர்விஃப்ளோரஸ்
- rubus odoratus => ருபஸ் ஒடோரடஸ்
- rubus occidentalis => ருபுஸ் ஆக்சிடென்டாலிஸ்
- rubus loganobaccus => ரோபஸ் லோகானோபேக்கஸ்
- rubus idaeus strigosus => ராஸ்பர்ரி
- rubus idaeus => ராஸ்பெர்ரி
- rubus hispidus => ராபஸ் ஹிஸ்பிடஸ்
- rubus trivialis => ரூபஸ் ட்ரிவியாலிஸ்
- rubus ursinus => ருபஸ் யுர்சினஸ்
- rubus ursinus loganobaccus => ருபஸ் உர்சினஸ் லோகனோபேக்கஸ்
- ruby => ரூபி
- ruby spinel => ரூபி ஸ்பினல்
- ruby wood => ரூபி மரக்கட்டை
- ruby-crowned kinglet => ரூபி கிரீடம் கிங்லெட்
- ruby-crowned wren => ரூபி கிரீடம் கொண்ட ரென்
- rubying => ரூபியிங்
- ruby-red => மாணிக்கம்-சிவப்பு
Definitions and Meaning of rubus strigosus in English
rubus strigosus (n)
red raspberry of North America
FAQs About the word rubus strigosus
ரூபஸ் ஸ்ட்ரிகோசஸ்
red raspberry of North America
No synonyms found.
No antonyms found.
rubus spectabilis => ரூபஸ் ஸ்பெக்டேபிலிஸ், rubus saxatilis => ஆர்டிக் பிளாக்பெர்ரி, rubus phoenicolasius => ருபஸ் போனிகோலேசியஸ், rubus parviflorus => ருபஸ் பர்விஃப்ளோரஸ், rubus odoratus => ருபஸ் ஒடோரடஸ்,