Tamil Meaning of rubus loganobaccus
ரோபஸ் லோகானோபேக்கஸ்
Other Tamil words related to ரோபஸ் லோகானோபேக்கஸ்
No Synonyms and anytonyms found
Nearest Words of rubus loganobaccus
- rubus idaeus strigosus => ராஸ்பர்ரி
- rubus idaeus => ராஸ்பெர்ரி
- rubus hispidus => ராபஸ் ஹிஸ்பிடஸ்
- rubus fruticosus => பிளாக்பெர்ரி
- rubus flagellaris => ரூபஸ் பிளாஜெல்லாரிஸ்
- rubus cuneifolius => ருபுஸ் க்யூனிஃபோலியஸ்
- rubus cissoides => ருபஸ் சிசோயிடஸ்
- rubus chamaemorus => ருபஸ் சாமமோரஸ்
- rubus canadensis => ருபஸ் கனடென்சிஸ்
- rubus caesius => கார்ன் பேரி
- rubus occidentalis => ருபுஸ் ஆக்சிடென்டாலிஸ்
- rubus odoratus => ருபஸ் ஒடோரடஸ்
- rubus parviflorus => ருபஸ் பர்விஃப்ளோரஸ்
- rubus phoenicolasius => ருபஸ் போனிகோலேசியஸ்
- rubus saxatilis => ஆர்டிக் பிளாக்பெர்ரி
- rubus spectabilis => ரூபஸ் ஸ்பெக்டேபிலிஸ்
- rubus strigosus => ரூபஸ் ஸ்ட்ரிகோசஸ்
- rubus trivialis => ரூபஸ் ட்ரிவியாலிஸ்
- rubus ursinus => ருபஸ் யுர்சினஸ்
- rubus ursinus loganobaccus => ருபஸ் உர்சினஸ் லோகனோபேக்கஸ்
Definitions and Meaning of rubus loganobaccus in English
rubus loganobaccus (n)
red-fruited bramble native from Oregon to Baja California
FAQs About the word rubus loganobaccus
ரோபஸ் லோகானோபேக்கஸ்
red-fruited bramble native from Oregon to Baja California
No synonyms found.
No antonyms found.
rubus idaeus strigosus => ராஸ்பர்ரி, rubus idaeus => ராஸ்பெர்ரி, rubus hispidus => ராபஸ் ஹிஸ்பிடஸ், rubus fruticosus => பிளாக்பெர்ரி, rubus flagellaris => ரூபஸ் பிளாஜெல்லாரிஸ்,